a. Presa de cani FOREVER MS 50

     

Descriere: Presa manuala pentru transfer pe cani din ceramica. Presa de transfer si unitate de fixare combinate intr-o singura masina. Include un manson de cani.

Specificatii:

• spatiu de lucru: 20 x 16 x 13 cm
• alimentare: 240 V / 50 Hz, 5 Amps

 

b. Presa manuala pentru suprafete plane INSTA 204

Descriere: Garantie pe viata la elementul de incalzire, un an la celelalte parti componente. Controler digital integrat, pentru timp si temperatura. Temperatura poate fi programata sa fie afisata in grade Farenheit sau Celsius. Presiune ajustabila manual. Deschidere 10 cm in inaltime si culisare laterala. Baza modificata prin decupare pentru a permite imbracarea platanului cu tricouri sau bluzoane, in cazul personalizarii pe ambele fete.

Specificatii:

• spatiu de lucru: 119.4 x 94 x 63.5 cm
• marimea platanului: 38.1 x 50.8 cm
• alimentare: 230 V-240 V / 50 Hz, 2200 watts, 9.6 Amps
• greutate, inclusiv ambalaj: 63.7 kg

 

c. Presa manuala pentru suprafete plane INSTA 128

Descriere: Garantie pe viata la elementul de incalzire, un an la celelalte parti componente. Controler digital integrat, pentru timp si temperatura. Contoar pentru evidenta numarului de presari. Temperatura poate fi programata sa fie afisata in grade Farenheit sau Celsius. Presiune ajustabila manual. Deschidere pe diagonala, in sus. Baza modificata prin decupare pentru a permite imbracarea platanului cu tricouri sau bluzoane, in cazul personalizarii pe ambele fete a acestora.

Specificatii:

• spatiu de lucru: 59.7 x 94 x 63.5 cm
• marimea platanului: 38.1 x 50.8 cm
• alimentare: 230 V - 240 V / 50 Hz, 2200 watts, 9.6 Amps
• greutate, inclusiv ambalaj: 63.7 kg

 

d. Presa manuala pentru sepci INSTA 414

Descriere: Buton de ajustare a platanului inainte sau inapoi, pentru aliniere perfecta. Banda de teflon pentru protejarea platanului inferior si a celui superior. Levier pentru mentinerea sepcii pe locul stabilit tot timpul transferului. De asemenea, garantie pe viata la elementul de incalzire, un an la partile componente.

Specificatii:

• spatiu de lucru: 48.3 x 35.3 x 58.4 cm
• marimea platanului: 11.4 x 17.4 cm
• alimentare: 230 V - 240 V / 50 Hz, 400 watts, 1.8 Amps

 

e. Folie de fixare

Descriere: Folie in format A3. Utilizata pentru a fixa imprimarea facuta cu Multitrans pe brichete, pixuri sau alte suprafete dure, neporoase. Se foloseste pe ambele fete cate o data.

 

 

f. Covoras siliconic universal 5 mm grosime

Descriere: Se foloseste impreuna cu termometrul digital, la imprimarile facute cu Forever Multi-trans, sau singur, la imprimarea de puzzle-uri cu Forever Variofilm. Este indispensabil pentru lucrul cu aceste doua hartii FOREVER.

Specificatii:

• dimensiuni: 550 x 450 x 5 mm

 

g. Termometru digital

Descriere: Se foloseste impreuna cu covorasul siliconic universal, la imprimarile facute cu Forever Multitrans, pe suprafete dure, neporoase. Are rolul de a indica cresterea temperaturii sub covorasul siliconic, pana la parametrii doriti, functie de substratul pe care imprimam. Este indispensabil personalizarilor cu hartia Multitrans.

 

h. Sablon pentru brichete

Descriere: Confectionat din bachelita rezistenta la temperatura, se foloseste la inscriptionarea brichetelor (12 bucati simultan pe A4, respectiv 24 pe A3). Presa trebuie dotata cu placa metalica speciala, acoperita cu silicon. Nu se pot realiza decat cu presa INSTA 204.

 

i. Sablon pentru CD-uri

Descriere: Confectionat din bachelita rezistenta la temperatura, se foloseste la inscriptionarea CD-urilor printabile (6 bucati simultan pe format A3). Mai sunt necesare covorasul siliconic universal si termometrul digital.

 

j. Sablon pentru puzzles A6

Descriere: Confectionat din bachelita rezistenta la temperatura, se foloseste la inscriptionarea puzzles-urilor A6 (8 bucati simultan pe format A3). Mai este necesar covorasul siliconic universal.

 

k. Placa metalica speciala

Descriere: Placa Metalica cu putere mare de recuperare, pentru a mentine temperatura constanta in timpul procesului de inscriptionare a pixurilor sau brichetelor. Este un accesoriu indispensabil in personalizarea brichetelor in policromie. Nu se poate utiliza decat cu presa INSTA 204.

 

l. Banda adeziva termorezistenta

Descriere: Banda adeziva rezistenta la caldura ridicata. Se foloseste pentru a fixa design-ul pe cani, CD-uri, etc. in pozitia dorita. Role de 25 metri lungime, 0.5 cm latime.

 

m. Pasla (fleece)

Descriere: Un material special pentru protejarea textilelor albe cand se lucreaza cu Forever 5 Star, pentru a preveni ingalbenirea acestora. Timpul de transfer fiind de 25-30 de secunde, exista riscul de a ingalbeni tricoul; se recomanda sa fie un pic mai mare decat suprafata plitei presei de transfer termic.