VIITORUL ESTE DEJA AICI - transferul termic "explodeaza"

Cei care au dezvoltat primul copiator color digital, probabil ca nici macar nu s-au gandit ce altceva se va mai putea face cu el. Spre sfarsitul anilor '80, primul Canon CLC 1 a fost introdus pe piata. Acea masina nici macar nu avea o functie de printare in oglinda, ceea ce denota ca nu a fost "predestinat" pentru a printa folii de transfer. 10 ani mai tarziu, aceasta a devenit o functiune standard pentru toate copiatoarele color, imprimantele laser si masinile offset digitale.

Caliatea imaginii devine din ce in ce mai buna, presele de transfer termic se ieftinesc iar imprimantele laser devin mai accesibile, chiar pentru afaceri de mica amploare. Oricine poate porni o afacere in industria transferului termic, cu o investitie mai mica de 4000 de Euro. Aceasta inseamna: imprimanta laser, computerul cu program de grafica, presa de transfer termic, accesorii si anumite substraturi printabile. Cu presele si hartiile de transfer FOREVER, puteti printa pe: tricouri, bluzoane, cani, farfurii, puzzle-uri, brichete, ca si pe suprafete dure: metal, plastic, lemn, forex, kapa-foam, plexiglas, sticla matuita. Puteti individualiza cadouri mici, imprima trofee sau textile pentru cluburi sportive, sau companii, manufactura obiecte promotionale pentru agentii de publicitate sau suveniruri pentru piata turistica si in sfarsit dar nu in cele din urma puteti transfera diferite lucrari ale unor graficieni, pe tot felul de materiale.

Partea buna a afacerii este ca nu trebuie sa asteptati in magazin sosirea clientilor; puteti merge sa ofertati potentialilor clienti serviciile Dvs. Puteti incepe afacerea chiar acasa sau in garajul propriu. Procesul de transfer este rapid, usor si poate fi facut si de persoane fara o experienta prealabila. Clientul poate astepta in magazin pana cadoul sau mostra sa sunt gata, si in cazul unei comenzi mai mari, stie ce produs final va obtine. Nu exista costuri initiale, de matrita, sita, film sau cliseu. Metodele traditionale au devenit usor desuete, si exista un potential urias pentru transferul digital de a le inlocui.