a. Forever Classic

Este o hartie de 135 g/m2, destinata transferului pe textile de culoare deschisa. Tiparirea este fina, rezistenta la spalare foarte buna. Are cel mai scazut pret din gama Forever. Lasa o "masca" extrem de fina (adica portiunile neacoperite de toner nu se vad pe tricou), dar din pacate nu poate fi folosita in imprimantele sau copiatoarele cu toner polimeric, din cauza temperaturii ridicate din cuptorul acestora. Spalarea textilei personalizata cu Forever Classic se face la masina de spalat, tricoul intors pe dos, apa maximum 40 grade Celsius. Nu se folosesc inalbitori. Se recomanda pentru imprimari pe tricouriin suprafete mici, pe sepci, mouse-pad-uri, sacose de panza.

 

b. Forever Classic plus Universal

Este o hartie de 145 g/m2, destinata tot transferului pe textile de culoare deschisa. Acoperita cu acelasi polimer ca si Classic, dar tratata special pentru a rezista in imprimantele si copiatoarele cu toner polimeric, sau chiar in cele cu temperatura foarte inalta in cuptor cum ar fi HP-urile. Spalarea se face precum la Classic, iar calcarea de asemenea, intors pe dos, sau punand o alta bucata de panza peste imprimeu. Nu se calca niciodata direct pe imprimeu. Se recomanda pentru imprimari pe textile albe sau pastelate foarte fin, chiar in suprafete de A4 sau A3.

 

c. Forever 5 Star

Este o hartie de 147 g/m2, mai putin "matasoasa" decat Classic sau Universal, dar care da culori foarte realiste si este recomandata cu precadere pentru textile de culoare deschisa cu textura mai neregulata, ca un polo-pique sau bluzoane. Este o hartie care lasa o "masca" ceva mai vizibila, de aceea este bine ca desenul sa fie decupat aproape de contur, lasand o margine de doar 0,5 mm. Spalarea este aceeasi ca la celelalte doua hartii pentru textile albe.

 

d. Forever Dark

Este o hartie de 200 g/m2, destinata transferului termic pe textile de culoare inchisa, dar nu numai. Aplicatii pe piele, blue-jeans, fas, matase se pot realiza cu Forever Dark. Se foloseste impreuna cu hartia Antistick, datorita tehnologiei de transfer. Spre deosebire de celelalte hartii, care sunt transparente, Forever Dark este o hartie opaca, de culoare alba, deci ceea ce nu este acoperit de toner trebuie neaparat decupat, altfel ar ramane alb pe tricou. Poate fi folosita cu absolut orice tip de imprimanta laser sau copiator laser. Spalarea se face identic cu a textilelor de culoare deschisa.

 

e. Forever Multitrans

Este o hartie de 146g/m2, potrivita pentru transfer pe aproape toate tipurile de materiale dure, cu conditia ca acestea sa aiba culoare foarte deschisa sau sa fie transparente. Aceasta, deoarece se realizeaza doar transfer de TONER pe obiectul dorit. Se foloseste impreuna cu doua accesorii, un "covoras" siliconic de 5 mm grosime, si un termometru digital. Pentru rezultate constant bune, mentineti mereu rece Pad-ul siliconic la inceputul imprimarii unui nou obiect. Pentru productie continua folositi mai mult decat un singur Pad Siliconic.

 

f. Forever Variofilm

Este o hartie de 175 g/m2, destinata in principal transferului pe puzzles, dar si pe alte cartoane mai groase, matase, lemn. Este de asemenea o folie care transfera doar TONERUL asupra obiectului. Se foloseste impreuna cu "covorasul" siliconic de 5 mm, hartie Antistick si dupa caz, termometrul digital.

 

g. Antistick

Hartia antistick, sau siliconata, este o hartie - accesoriu, care se foloseste impreuna cu Forever Dark sicu ForeverVariofilm. Are o fata mata si una lucioasa, acoperita cu silicon. Se foloseste intotdeauna cu fata siliconata spre obiectul de inscriptionat.

 

h. Waterslide

Este o hartie de 190g/m2,destinata inscriptionarilor "la rece" pe diferite obiecte ca lumanari, sapunuri, farfurii. Dupa printare, se introduce folia in apa calduta, se desprinde plasticul pe care s-a depus tonerul si se aplica pe obiect. Este tot o folie transparenta. Nu poate fi folosita in imprimantele sau copiatoarele cu toner polimeric.

 

i. Forever FLEX

Foliile cauciucate FLEX, sunt destinate decuparii la cutter-plotter si apoi aplicarii prin transfer termic pe orice fel de suprafete textile. Au latimea de 50 cm si lungimea in metri liniari, in functie de necesitatile clientului. Rezistenta la spalare este deosebit de mare, dar cu ajutorul lor nu se pot inscriptiona decat culori liniare: scrisuri, cifre, numere, logo-uri simple. Recomandate pentru echipamente de lucru, de protectie sau sportive, salopete, etc) Culorile disponibile sunt: alb, negru, bleu, albastru royal, bleumarin, galben inchis, galben deschis, portocaliu, rosu, verde, indigo, metalizat auriu, metalizat argintiu, neon roz, neon galben, neon verde, neon portocaliu, reflectorizant argintiu.