RO FOREVER s-a infiintat in anul 2002, in dorinta de a deschide un drum nou pe piata personalizarilor prin termotransfer. Existau deja pe piata romaneasca pionieri in domeniu, care executau in mici "print-shop"-uri inscriptionari cu design-ul dorit de client, in exclusivitate pe suporturi textile. Mai mult, hartiile de termotransfer folosite pentru policromii erau  destinate imprimantelor cu jet de cerneala (cu dezavantajele ce decurgeau de aici: cost mai mare de  imprimare, rezolutie mai scazuta a imaginii, rezistenta in timp la spalat mai redusa).

Ca urmare, intalnirea pe care am avut-o la targul international PaperWorld din Frankfurt in februarie 2002, cu reprezentantii companiei FOREVER din Germania, important producator al hartiilor destinate tehnologiei LASER, a constituit oportunitatea ideala pentru inscrierea termotransferului pe o noua traiectorie. Datorita produselor FOREVER, transferul imaginii digitale devenea posibil pe o paleta infinit mai variata de substraturi.

Hartiile de termotransfer pentru textile isi gasesc in continuare intrebuintarea, poate in cantitatea cea mai insemnata, atat doar ca acum costul per print este mai ieftin, rezolutia mai mare, iar rezistenta la spalat creste considerabil si semnificativ. Surpriza placuta vine insa din partea celor doua  hartii unice produse de FOREVER, si anume: Forever MULTITRANS si Forever VARIOFILM. Caracteristica lor inedita de a transfera pe diferite substratutri DOAR tonerul, nu si o alta pelicula, ne da posibilitatea de a imagina noi si noi aplicatii de termoransfer.

In prezent, RO FOREVER importa si comercializeaza intreaga gama de prese de transfer termic, accesorii si consumabile necesare desfasurarii complete si rentabile a acestei afaceri. Mai mult decat atat, exista o preocupare continua de a gasi noi aplicatii posibile cu ajutorul acestei tehnologii, noi obiecte promotionale sau cadouri posibil de personalizat prin termotransfer.

Experienta indelungata ne permite sa oferim clientilor nou-intrati in aceasta afacere sfaturi profesionale si un transfer complet de informatii privind tehnica personalizarii oricarui substrat, rezolvarea posibilelor probleme, etc.

Tehnologii si produse conexe sunt permanent in atentia noastra, incercam sa aducem mereu "noutati" pentru clientii nostri traditionali, fie ca au magazine de cadouri personalizate, fie ca lucreaza in industria materialelor promotionale.

...si aici probabil ca ar trebui sa urmeze chestia aceea simpatica referitoare la "crezul nostru"... ei bine, acesta ar fi ca lumea formei si a culorii este fascinanta si ca prin termotransfer se poate da nastere la multe lucruri frumoase, lancieri la indemana noastra in lupta impotriva stress-ului contemporan... credem ca e bine sa ramanem un pic copii pentru totdeauna si sa facem bani si amintindu-ne cum ne jucam la varsta inocentei...

Marius DOROBANTU