a. Solutia de matuit obiecte din sticla ETCHALL

O alta afacere cu investitie minima, care vine in sprijinul dorintei Dvs. de a face profit! Este vorba despre produsul american ETCHALL, cu ajutorul caruia putem inlocui clasica "sablare" pe sticla. Si aici totul este extrem de simplu: se degreseaza suprafata care trebuie matuita, se intinde pasta Etchall, se lasa sa actioneze 15 minute, se recupereaza pasta pentru refolosire, se spala sticla. Orice desen stilizat, scris sau logo, poate fi inscriptionat definitiv pe sticla de orice fel, prin aceata metoda!

Aplicatiile sunt nenumarate:

• puteti inscriptiona numele companie Dvs. pe sticle de vin sau sampanie pe care sa le faceti cadou
• va puteti decora geamurile cu diferite motive florale, sau chiar blatul de sticla al mesei din living-room
• puteti picta minunate vitralii pe sticla deja matuita, rezistenta in timp fiind foarte buna
• puteti "scrie" numele dvs pe rama de sticla a fotografiei de la nunta, sau a persoanei dragi ce va zambeste zilnic, pe biroul Dvs., iar exemplele pot continua la nesfarsit

                                   

O aplicatie foarte importanta, care se constituie ea insasi intr-o afacere de sine statatoare o reprezinta inscriptionarea numerelor masinii pe oglinzi, in scopul de a preveni furtul acestora.

 

b. Masina de personalizat insigne ACFOR

       

Realizeaza insigne personalizate, metalice, cu fata plastifiata pentru:

• campanii electorale
• festivitati de orice natura, in loc de ecusoane
• inlocuitor al matricolelor scolare cu sigla scolii sau gradinitei (insignele pot fi personalizate inclusiv cu poza elevului sau a figurilor marcante din partid)

Este compusa din doua module, unul pentru decuparea desenului respectiv, al doilea pentru "inchiderea" tuturor elementelor insignei. Ambele au capete ce se pot inlocui, pe patru dimensiuni: 20, 25, 38 si 58 mm. De la una la oricat de multe insigne, nu aveti nevoie decat de aceste 2 module, de imprimanta color si de... comenzi!

                                              

 

Pentru mai multe detalii despre aceasta afacere, ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.